Ministrul Agriculturii Petre Daea a prezentat la inceputul seditei de Guvern situatia subventiilor in agriculturii, insa felul sau grav si tantos de a vorbi a starnit amuzamentul celor prezenti in sala. In plus, mesajul transmis a fost confuz. „Pentru mine ziua de 31 martie e exacta, sarcina de asemenea. Sper ca in 31 martie sa avem numai situatii neclare privind legatura intre sistemul de aplicare si situatiile concrete pentru fermierii din Romania”, a spus Daea. Premierul Sorin Grindeanu a intrevenit spunand „adica lucruri foarte putine”. Daea a confirmat: „da, lucruri foarte putine”.

Premierul a mai spus ca nu se indoieste ca „pe finalul acestei luni, 31 martie, partea covarsitoare a subventiilor care trebuie date catre agricultori vor fi platite”.

Ministrul Agriculturii anuntase anterior ca subventiile agricole au inceput sa fie acordate incepand cu 23 februarie. „La aceasta data s-au procesat acte pentru 481.814 fermieri, ceea ce reprezinta 71%, cu o suma totala de 48.138.374 euro”, a spus Daea. Sursa> hotnews.ro

 

Acest articol este proprietatea Pagina de Agricultură și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *