Pana vineri, 17 februarie centrele judetene APIA trebuie sa depuna la Ministerul Agriculturii situatia cantitatilor de motorina utilizate in agricultura in trimestrul IV din 2016. 

Fermierii au depus cererile de plata pana la data de 31 ianuarie 2017. Cererea de acord prealabil pentru finantare se depune anual, pentru fiecare an calendaristic aferent perioadei de aplicare a schemei de ajutor de stat.

“Pentru motorina aferenta trimestrului IV al anului 2016, centrele judetene APIA au obligatia sa intocmeasca si sa transmita centralizatoarele la sediul central, pana in data de 17 februarie 2017. Acestea vor fi comunicate catre MADR in data de 20 februarie 2017, in vederea aprobarii cantitatilor de motorina aferente ultimului trimestru al anului 2016”, se arata in comunicatul MADR

Acest articol este proprietatea Pagina de Agricultură și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *