Din 12 până în 15 octombrie 2017 Piața Țărănească și Meșter(Ești)! organizează în Parcul Național Lia Manoliu Toamna bucureșteană!

Zeci de producători artizani și colecționari te așteaptă cu produse naturale, tradiționale, obiecte realizate manual și obiecte de colecție.

Pentru pofticioși se vor pregăti la fața locului pastramă și sarmale la ceaun, tochitură și bulz, saramură de pește, crap, pastrav la țepușă, storceag și vițel la proțap, udat cu must proaspăt și vinuri din potgoriile vrâncene. Se va coace pâine, se va pregăti zacuscă și gem.

Vor fi amenajate mustării tradiționale, unde se va putea gusta must proaspăt, stors la fața locului din diverse soiuri de struguri. Se vor putea degusta plăcinte domnești și prăjituri de casă, ciocolată de casă fară zahăr, poale-n brâu și cozonac domnesc, muștar de Tecuci dela Casa Gâciu, miere și produse apicole, dulcețuri și zacuști, fructe proaspete, kurtos kalacs, turtă dulce și covrigi.

Târgul meșterilor populari și târgul de antichități vor aduce pentru bucureșteni obicete noi meșterite cu drag și migală dar și vechi, de colecție, pentru cunoscători – bijuterii, obiecte croșetate, cărți, costume populare, mobilier țărănesc, etc.

Pe toate și multe altele le găsiți în Parcul Național de joi până duminică! Programul este 10, 00 -19, 00 și intrarea este liberă!

Acest articol este proprietatea Pagina de Agricultură și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Related Posts

One Response to Toamna bucureșteană – 12-15 octombrie 2017 Parcul Național Lia Manoliu

  1. costica spune:

    Colaboratori online acasa. Selectam urgent colaboratori online acasa. Lucru pe calculator. Castiguri foarte motivante. Contract. Suport pas cu pas. Totul este legal. Solicitati acum detalii la adresa noastra de gmail: pacurarucostica1963@gmail com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *