Comerțul cu păsări și ouă de către producătorii individuali, precum și organizarea de târguri și expoziții de păsări au fost interzise, începând de vineri, în Sectorul 1 al Capitalei. Poliția Locală Sector 1 va efectua controale în piețe și va începe o campanie de informare a cetățenilor cu privire la măsurile care trebuie luate pentru prevenirea cazurilor de gripă aviară, potrivit reprezentanților autorităților locale.

Potrivit măsurilor luate de celula de criză constituită la Primăria Sectorului 1, pentru prevenirea cazurilor de gripă aviară a fost interzis, de vineri, timp de 30 de zile, comerțul cu păsări și ouă de către producătorii individuali în toate piețele din Sectorul 1. Comercializarea nu a fost restricționată în supermarketuri și în magazinele autorizate.

De asemenea, în Sectorul 1 al Capitalei a fost interzisă și organizarea de târguri și expoziții de păsări, arată news.ro.

Poliția Locală a Sectorului 1, împreună cu Administrația Piețelor Sector 1, va începe, de azi controalele în piețe privind comercializarea de păsări și ouă, iar Poliția Animalelor va verifica gospodăriile care dețin păsări, pentru a se asigura că acestea sunt închise și nu intră în contact cu păsările sălbatice.

Acest articol este proprietatea Pagina de Agricultură și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *