EQ6Cea de-a 3-a ediție a Salonului Calului, eveniment integrat dedicat tuturor activităţilor sportive, de divertisment şi de business ecvestru din România – al cărui partener media este anul acesta PaginadeAgricultura.ro (parte din familia Reporter Virtual), se va desfășura în perioada 26 septembrie – 5 octombrie.

Biletele au fost puse în vânzare și pot fi cumpărate de pe www.myticket.ro, www.ticketpoint.ro , din reţeaua de magazine Diverta (Diverta Mall Vitan, Diverta Magheru, Diverta Plaza, Diverta Unirea, Diverta Băneasa, Diverta Sun), magazinul Muzica (Calea Victoriei 41-43), Sala Palatului şi Librăria „Mihai Eminescu” (Bd. Regina Elisabeta nr.16), precum şi de la sediul clubului organizator Equestria (sat Tâncăbeşti, comuna Snagov, pe DN 1).

Preţurile biletelor variază între 50 lei pentru adulţi, respectiv 25 lei pentru copiii până în 12 ani în week-end-ul dedicat show-urilor, 50 lei pentru adulţi, respectiv 25 lei pentru copii la Concursul internațional de sărituri peste obstacole FEI CSI Grand Prix (week-end-ul 4-5 octombrie), respectiv 100 lei pentru adulţi, 50 lei pentru copii la evenimentul special Seara Cailor, care include și bilete tip VIP: pentru adulţi 200 lei, iar pentru copii 100 lei. În sistemul de abonamente, preţurile variază între 80 lei pentru adulţi pentru primul week-end, 40 lei pentru copii, respectiv  80 lei pentru adulţi şi 40 lei pentru copii pentru Concursul internaţional de sărituri peste obstacole FEI CSI Grand Prix din al doilea week-end.

A 3-a ediţie a evenimentului anual dedicat tuturor activităţilor sportive, de divertisment şi de show ecvestru din România propune în premieră două zile de spectacol ecvestru şi şapte zile de concursuri naţionale şi internaţionale de echitaţie de înalt nivel. Formula mult mai amplă a celei de-a 3-a ediţii va găzdui evenimente complexe de show ecvestru (parade, acrobaţii, dresaj, show-uri ecvestre-moto, cascadorii, show-uri cu ponei, demonstraţii de curse la trap şi la galop etc). Evenimentul debutează cu două zile de spectacol ecvestru (week-end-ul 27-28 septembrie), în cadrul căruia va avea loc şi cea de-a doua ediţie a spectacolului-eveniment Seara Cailor„Saloon la…Salon” şi va continua cu șase zile de concursuri internaţionale de echitaţie de înalt nivel.

Între 29 septembrie și 5 octombrie, partea competiţională ridică semnificativ standardele sportive ale echitaţiei din România, prin Concursul internaţional de sărituri peste obstacole acreditat FEI CSI*, dar şi prin circuitele VIP Tour, Bronze Tour, Silver Tour, Gold Tour. De asemenea, se va da startul unui concurs devenit tradiţional: Concursul internaţional de sărituri peste obstacole Marele Premiu al Municipiului Bucureşti – Bucharest Grand Prix, aflat la a patra ediție consecutivă.

În plus, clubul va găzdui un modul intermediar dedicat prezentărilor de cai şi de produse ecvestre specifice, precum şi pregătirilor pentru primirea sportivilor internaţionali în perioada 29 septembrie -1 octombrie.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe salonulcalului-equestria.ro.

Acest articol este proprietatea Pagina de Agricultură și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *