ASOCIAȚIA ABERDEEN ANGUS ROMÂNIA organizează prima licitație de bovine ANGUS din România, la Agraria 2017 – târg internațional pentru Agricultură, Industrie Alimentară și Zootehnie care va avea loc între 6 și 9 aprilie 2017, în localitatea jucu din județul Cluj.

„1a licitație de bovine de Angus din România” înfățișează necesitățile de pe piața națională: o nouă imagine a dezvoltării zootehniei românești, susținerea sectorului bovinelor de carne și în același timp a pieței de carne din România, susțin organizatorii.

„În baza celor enumerate am dezvoltat un sistem integrat prin care să înfățișăm bovina de carne Angus din fermă până în farfurie. Astfel vom transpune în practică cele mai utile și aplicabile acțiuni necesare în fermele cu direcția creșterii spre carne, vom supune atenției publicului cele mai noi informații din sectorul bovinei de carne, dar mai ales vom prezenta animale din rasa Angus cu cele mai excepționale calități genetice care vor fi și licitate în cadrul evenimentul. Iubitorilor de carne le aducem în atenție un incendiar show culinar oferit de un chef renumit din România dar și alte momente dedicate cărnii de vită în fiecare zi de pe parcursul târgului”, se arată într-un comunicat remis redacției Agroazi.ro

Acest articol este proprietatea Pagina de Agricultură și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *