legume supermarketUnul dintre motivele pentru care legea supermaketurilor este considerată greu de aplicat se referă la imposibilitatea de a asigura 51% produse provenite prin lanţul scurt de aprovizionare pe perioada iernii, atunci când producţiile scad, un argument care a fost demontat de Nini Săpunaru, preşedintele Comisiei pentru agricultură, unul dintre cei mai importanţi actori care au contribuit la  promovarea legii supermarketurilor.

„În mod cert noi putem aproviziona şi nu avem o problemă cu 51% pe lanţul scurt de aprovizionare la pro­du­se­le proaspete, la toate felurile de produse, mai puţin la le­gu­me-fructe. Tocmai de aceea am lăsat acel procent sus­pen­siv în care ministrul agri­cul­turii poate interveni.(…) Vă asi­gur eu că nu va exista obligativitate pe legume-fructe în extra­sezon, că nu e nimeni ne­bun să ceară roşii în toiul iernii prin lanţul scurt de apro­vizi­o­nare“, a delcarat pentru ZF pre­şedintele Comisiei pentru agricultură din  Camera De­pu­ta­ţi­lor.

Continuarea pe ZFCorporate

Acest articol este proprietatea Pagina de Agricultură și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Niciun vot deocamdată)
Loading...

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *