Legea privind comercializarea produselor agricole este susţinută de Petre Daea „până în pragul interesului fermierului român”, iar actul normativ se va modifica în cel mult două astfel încât să fie revăzute toate articolele care ridică probleme Comisiei Europene.

„Respectăm procedurile, avem două luni să ne punem la punct cu informaţiile şi să răspundem la întrebările pe care ni le pun cei de la Comisie. În Parlamentul României, cele două comisii de specialitate care au primit aceste observații ale Uniunii Europene deja procesează la modificarea actului. În momentul în care intrăm în dialog cu Comisia Europeană, vom vedea despre ce este vorba. Poate de trei articole, pot apărea însă şi altele, dar, în ambalajul discuţiilor pe care le purtăm cu Comisia, vom aduce argumente pentru a susţine poziţia fermierilor români”, a declarat Petre Daea.

Potrivit ministrului, motivul pentru care Legea 150 nu are norme de aplicare stă şi în faptul că se ştia de anumite probleme „în rădăcina juridică” a actului normativ.

Acest articol este proprietatea Pagina de Agricultură și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *