iohannisExplorarea, da. Exploatarea, părerea mea, putem să o lăsăm mai încet. Trebuie să ştii ce ai. Exploatarea este încă discutabilă. Urmările nu sunt suficient de bine studiate. Cred că nu întotdeauna trebuie folosit tot ce se poate, tehnologic“, este de părere primarul Sibiului.   Acesta este de acord că trebuie lăsat ceva şi generaţiilor care vin din urmă, dar nu cu orice preţ.

Lumea nu se termină nici mâine, trebuie să avem răbdare şi să aşteptăm tehnologii mai bune, dar trebuie să le lăsăm ceva şi celor care vin după noi. Dacă ne apucăm să exploatăm sălbatic, există riscul că se epuizează resursele. În anumite domenii, trebuie să avem şi răbdare, să vedem cum evoluează piaţa, cum evoluează tehnologia“, a conchis Klaus Iohannis, pentru „Adevărul”

Acest articol este proprietatea Pagina de Agricultură și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Related Posts

3 Responses to Klaus Iohannis: „Mai încet cu exploatarea gazelor de şist”

  1. nadia nitov spune:

    toti au texte de astea in campanie. mama, ce iubitor de rosia montana era ponta pana sa se vada prim ministru! 🙁 si de educatie si de sistem de sanatate in slujba omului! 🙁 la pungesti te legitimeaza jandarmii pe ulite! localnicii au fost sacrificati si peste cativa ani vom plati crunt pretul forajelor! 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *