marsConsumatorii din România trebuie să evite batoanele de ciocolată comercializate sub brandurile Mars, Snickers, Milky Way şi Celebrations, care au inscripţionată pe ambalaj sintagma „Mars Netherlands“ şi care au fost produse în perioada 5 decembrie 2015 – 18 ianuarie 2016.

Mars România a decis retragerea de pe piaţă a mai multor loturi de ciocolată fabricată în Olanda şi comercializată sub brandurile Mars, Snickers, Milky Way şi Celebrations, după ce un consumator din Germania a găsit mici bucăţi de plastic într-un produs.

Compania menţionează că produsele care vor fi scoase de pe piaţă sunt din gama de miniaturi de 8 g (Snickers, Mars, Milky Way), multipack 4×50 g (Snickers şi Mars), respectiv Celebrations de 220 g şi 400 g.

Potrivit Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), în acest moment nu există o estimare a cantităţilor ce urmează a fi retrase din consum. Paul Anghel, directorul general al Direcţiei de Control şi Supraveghere Piaţă din cadrul ANPC, are însă mai multe sfaturi pentru consumatori. „Ori de câte ori este achiziţionat un produs în care să găseşte un corp străin, consumatorii sunt rugaţi să ne sune pe numerele noastre sau să ne scrie pe site. Neapărat, trebuie să fie păstrat bonul fiscal pentru a putea face reclamaţie“, arată Paul Anghel.

Potrivit Mars, măsura este una preventivă, după ce o bucată de plastic a fost identificată în unul dintre aceste produse. Până la această dată, Mars a primit o singură reclamaţie de la un consumator, iar în România nu a fost înregistrată nicio reclamaţie.

Citeste mai mult pe adevarul.ro

Acest articol este proprietatea Pagina de Agricultură și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *