Piața din Chicago pe segmentul soiei a scăzut dramatic în ultimele zile, după anularea unor exporturi importante.

Agrimoney a scris că exporturile SUA la soia cu livrare în 2016-2017 au fost mult mai mici, față de cât se anticipase, deoarece un cumpărător misterios a anulat cantități foarte mari pe care le contractase.

Anularea unei vânzări de 900.000 tone a făcut ca vânzările neste să scadă cu 87.500 de tone, în condițiile în care erau așteptate vânzări de 800.000 estimează vânzări la 1.20m de tone cu 1. 0 m tone.

„Vanzarile de soia au avut cel mai scăzut volum din tot anul”, a declarat Joe Lardy, la CHS Hedging.

Vânzările slabe pot schimba prognozele Departamentului de Agricultură din SUA rereritoare la cifrele de aprovizionare și la cererea de săptămâna viitoare (saptamana în curs).

„Rețineți că actorii importanți de pe piață sperau ca Departamenul de Stat pentru Agricultură să mărească prognozele pentru exportul, actualele proiecții fiind de 2.050 miliarde bușeli”, a mai spus specialistul în trading.

„Acest număr întărește ideea că vânzările din această săptămână vor fi dezamăgitoare „, a declarat mai declarat specialistulHoladay.

„Pe termen lung, pericolul constă în faptul că exporturile totale vor va fi sub acest nivel, în cazul în care producția din America de Sud este de peste 155 milioane de tone.”

Secetă, în Argentina

În alte părți, imaginea de ansamblu pentru soia nu se susține.

În Argentina, este prognozată vremea uscată care va ajuta la uscarea câmpurilor înaintea plantării.

Și, în nordul Braziliei, prognele meteo notează necesitatea de ploi mai multe pentru săptămâna viitoare.

Soia cu termenul de livrare în martie este în scădere cu 1,7%, la 9,95 $ ¼ buşel.

Acest articol este proprietatea Pagina de Agricultură și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *