Secretarul de stat din Ministerul Agriculturii, Mihai Vișan, a anunțat toate programele pentru ajutoare de minimis de care vor beneficia fermierii români din anul 2018. Anunțul a fost făcut de oficialul MADR în cadrul Galei PRIA Agriculture, organizată joi, 28 septembrie, în București.

Programele care vor fi demarate din anul 2018 sunt: programul pentru susținerea crescătorilor de suine în activitatea de reproducție, programul pentru susținerea crescătorilor de păsări în activitatea de reproducție, MIHAI-VISAN_bprogramul de sprijin pentru comercializarea lânii, înființarea centrelor de colectare și prelucrare legume-fructe, program de investiții în sectorul de creștere a taurinelor, program de investiții în sectorul de creștere a ovinelor și caprinelor, program pentru dezvoltarea raselor românești de suine, Bazna și Mangalița, programul mierea în școli, program pentru încurajarea agriculturii din zona montană, program național pentru creșterea efectivelor de bivoli, investiții în acvacultură, programul național pentru ameliorarea genetică la ovine și caprine în vederea combaterii screpiei, program privind gestionarea durabilă a terenurilor și întărirea rolului ADS (Agenția Domeniilor Statului n.r.) ca jucător pe piața funciară, a spus Mihai Vișan, secretar de stat în Ministerul Agriculturii.

Secretarul de stat a mai spus că vor fi revitalizate liceele agricole în așa fel încât să pregătească specialiști în agricultură. Finanțarea liceelor agricole va fi preluată de Ministerul Agriculturii.

Oficialul MADR participă la Gala PRIA Agriculture, desfășurată în București, la Hotel Caro. La eveniment sunt prezenți, ca lectori, Adrian PIntea, director general Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), Laurențiu Baciu, lider LAPAR, Daniel Constantin, fost vicepremier, fost ministru al agriculturii. Sursa: agroazi.ro

Acest articol este proprietatea Pagina de Agricultură și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Related Posts

One Response to Care sunt ajutoarele de minims de care vor beneficia fermierii

  1. costica spune:

    Colaboratori online acasa. Selectam urgent colaboratori online acasa. Lucru pe calculator. Castiguri foarte motivante. Contract. Suport pas cu pas. Totul este legal. Solicitati acum detalii la adresa noastra de gmail: pacurarucostica1963@gmail com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *