Deşi puţini ar crede, Canionul 7 Scări este mult mai spectaculos iarna decât vara. Datorită zăcămintelor diferite de metal din anumite porţiuni ale canionului, iarna totul se transformă într-o feerie de culori. Momentan obiectivul turistic este închis pentru reparaţii de urgenţă, dar va fi redeschis după 15 martie.

Deşi puţini ar crede, Canionul 7 Scări este mult mai spectaculos iarna decât vara. Datorită zăcămintelor diferite de metal din anumite porţiuni ale canionului, iarna totul se transformă într-o feerie de culori. Fiecare izvor care iese din canion îngheaţă, iar ţurţurii au diferite culori, verde, galben sau roşu. Spre baza canionului, culorile se combină, iar ţurţurii devin de culoarea curcubeului. Chiar şi o echipă de la Discovery a venit acum câţiva ani pentru a filma spectaculosul peisaj.

Topirea gheţii a afectat însă canionul acum două săptămâni. Un bloc de gheaţă a distrus una dintre pasarele, iar acum alpiniştii lucrează la refacerea ei. Se estimează că lucrările vor fi finalizate în jurul datei de 15 martie, iar turiştii vor putea urca din nou în canion. În zona au fost montate deja panouri care avertizează despre căderile de gheaţă.

Citeste mai mult pe adevarul.ro

Acest articol este proprietatea Pagina de Agricultură și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *