Bayer și Monsanto au anunțat marți că vor cheltui cel puțin jumătate din bugetul pentru cercetare și dezvoltare în agricultură aferent următorilor 6 ani, de circa 16 miliarde de dolari, în Statele Unite, în urma unei întâlniri cu președintele american ales Donald Trump de săptămâna trecută, transmite Reuters.

Cele două companii, care așteaptă aprobarea unui acord de fuziune de 66 de miliarde de dolari din partea viitoarei administrații Trump, au emis un comunicat comun după ce un purtător de cuvânt al lui Trump a anunțat că Bayer a promis că va crește investițiile și numărul locurilor de muncă din SUA, scrie News.ro.

Companiile anticipează că vor cheltui în următorii 6 ani aproximativ 16 miliarde de dolari la nivel mondial pentru cercetare și dezvoltare în domeniul agricol, în conformitate cu un buget anual de 2,5 miliarde de euro (2,7 miliarde dolari) anunțat odată cu acordul de fuziune, în septembrie.

Acest articol este proprietatea Pagina de Agricultură și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *