Autorităţile vor sa realizeze un Master-plan de investiţii în turism până la 1 iulie, pentru că în acest moment nu există nimic coerent în ceea ce priveşte investiţiile în turism, a declarat ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, în cadrul Comisiilor reunite de buget-finanţe din Parlament.

„Realizăm un Marter-plan de investiţii pe turism care fi gata la 1 iulie 2017. La ora actuală nu există nimic coerent în ceea ce priveşte investiţiile în turism, doar o Hotărâre de Guvern 120/2010 care a fostă făcută praf din punct de vedere al unităţilor administrativ-teritoriale”, a spus Dobre.

El a precizat că în judeţul Hunedoara s-au alocat 700.000 lei pentru domeniul schiabil de la Straja.

„Ştiţi ce probleme sunt în zona respectivă, dar apropo de judeţul Hunedoara, vă spun că am alocat 700.000 lei să terminăm domeniul schiabil de la Straja. Totodată, deja a ajuns o scrisoare către toţi preşedinţii de Consilii Judeţene, primari de staţiuni locale, staţiuni de interes local, de interes naţional prin care să îmi trimită răspuns până cel târziu pe 10 februarie în care să-mi explice şi să îmi arate ce studii de fezabilitate au, de prefezabilitate, sau proiecte pe care le consideră dânşii foarte importante pentru a le include în acest Master-plan de investiţii, coroborat cu o strategie de promovare şi dezvoltare în turism care vor fi legiferate până la data de 1 iulie 2017”, a mai arătat ministrul Economiei.

AGERPRES

 

Acest articol este proprietatea Pagina de Agricultură și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *