mazareCei care sunt în căutarea unui loc de muncă într-o ţară europeană se pot înscrie în reţeaua EURES, unde sunt vacante circa 1.800 de locuri de muncă.

Pentru aceste posturi concurează toţi cetăţenii UE, scrie Mediafax. Astfel, 806 de locuri de muncă sunt în Spania, fiind căutaţi în special muncitori necalificaţi în agricultură. Nu se solicită cunoaşterea limbii spaniole şi se oferă un salariu de 40,15 euro brut/zi plătibil la două săptămâni, așadar de 800 de euro brut pentru 20 de zile lucrătoare. Angajatul trebuie să achite lunar 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială.

Și Danemarca oferă 250 de posturi, tot în agricultură. Cerinţa este cunoaşterea limbii engleze nivel minim. Salariul minim pe lună pentru 172 de ore de lucru este de 690 de euro brut. Plata se face în funcţie de cantitatea de mazăre culeasă. Impozitul şi contributiile sociale se vor deduce din salariu, conform legislaţiei daneze.

Şi în Germania sunt libere aproximativ 200 de locuri de muncă. Companiile vor să angajeze lucrători în metalurgie (9 euro brut pe oră), bucătari (2.000 de euro brut lunar), asistenţi medicali (salariu negociabil în funcţie de experinţa profesională), electricieni (9-11 euro brut pe oră), dezvoltator web (de la 2.500 de euro brut pe lună) etc. Condiţia impusă de angajatori este cunoaşterea limbii germane.

Acest articol este proprietatea Pagina de Agricultură și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Related Posts

2 Responses to 1800 de locuri de munca in agricultura in Spania, Danemarca si Germania

  1. Georgiana spune:

    Cuplu dorim sa colaboram pentru oferta dmv va multumim

  2. grigore ionel spune:

    Ași dori un loc de munca in germania stabil si sigur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *